Geen items
Wij hebben onze activiteiten voor schoolkleding.eu gestopt. Tevens is onze showroom voor passessies gesloten vanwege COVID-19.
Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Mail ons gerust naar zwolle@olympuszwolle.nl.

Schoolkleding.EU is een betrouwbare leverancier van schoolkleding.

U kunt hierbij denken aan:
• Uniformberoepen.
• Stewardessen opleidingen.
• Sportopleidingen.
• Kappersopleidingen
• Technische opleidingen
• Bakkersopleidingen.
• Gastheer Gastvrouw opleidingen.

 
Wij leveren op dit moment aan verschillende ROC de schoolkleding.  
• Verzorgende beroepen. .Uniformkleding.
• Promotiekleding.
• Horecakleding.
• Bakkerskleding.
• Witte vakkleding
• Bedrijfskleding.
• Sportkleding.
• Veiligheidsschoenen
• Mode schoenen.

Neem contact met ons op voor een deskundig advies over stofkwaliteiten en modellen.
Wij leveren een kompleet pakket, kortom alles onder 1 dak. 
Binnen onze eigen drukkerij kan de kleding voorzien worden van de benodigde opdrukken.
 
 

Opdruk
Wij bieden een zeer breed scala aan transfers om kleding te bedrukken. Verschillende manieren van bedrukken behoren tot de mogelijkheden en alle transfers zijn zeer scherp geprijsd. Het echte paradepaardje van Olympus all in is echter Service.

Olympus all in heeft service hoog in het vaandel staan. Zo is de mogelijkheid om kleine aantallen af te nemen een blijk van absolute service. Verder spreekt de diversiteit aan transfers tot de verbeelding. Onze levertijden zijn kort en voor plotterbestellingen garanderen wij zelfs levering binnen 48 uur. Vrijwel alle kleuren, afmetingen en aantallen zijn hierbij mogelijk.

De verschillende soorten transfers die wij u kunnen leveren zijn:

Flexi transfers
JET-Flex transfers (nieuw!!!)
AllTex transfers
Flock transfers
Reflectie transfers
Subliflock transfers
Sublimatie transfers
Geborduurde lijmbadges
Plottertransfers
Binnen de plottertransfers is een breed assortiment te onderscheiden:

Blokletters (alle kleuren)
Nummers (alle afmetingen en kleuren)
Naamblokken
Naast transfers leveren wij ook nog enkele andere productgroepen. In deze prijslijst worden alle verschillende producten afzonderlijk genoemd, maar om u een beeld te geven van uw mogelijkheden treft u onderstaand een korte opsomming van de deze productgroepen:

Officiële bedrukkingen Nederlands Elftal en de Italiaanse topclubs
Transfermachines
Plotters en plottermaterialen
Voor vragen over de voordelen en toepassingen van de verschillende soorten transfers staan wij uiteraard volledig tot uw beschikking. Een groot deel van de benodigde informatie treft u ook in deze prijslijst. Voor elke soort transfer zijn namelijk naast de prijzen, ook de aanbrenginstructies opgenomen.

Het team van Olympus all in.


FLEXI TRANSFERS
Flexi transfers zijn uitermate geschikt wanneer er bijvoorbeeld een voetbalteam gesponsord moet worden. Deze gladde inkttransfers zijn zeer rekbaar en zijn al vanaf 15 stuks leverbaar in diverse kleuren en afmetingen.

Het is mogelijk om naar hartelust te combineren met verschillende afbeeldingen en afmetingen.

Deze transfers zijn voor ondermeer de volgende producten geschikt:
- Polyester
- Katoen
- Grove nylon soorten

Verder zijn de Flexi transfers tot 60ºC wasbaar.

JET-FLEX Transfers (nieuw!!!)
Met enige trots kunnen wij u melden dat wij nu ook een nieuwe soort flexi transfers kunnen leveren. Deze zogenaamde JET-Flex Transfers worden met name aanbevolen wanneer een korte levertijd noodzakelijk is OF wanneer sprake is van een combinatie van kleine aantallen en meerdere kleuren. Voor het bedrukken van bijvoorbeeld sporttassen en regenjacks hebben wij daarnaast Nylon JET-Flex transfers in ons assortiment.
Wij verstrekken u graag wat samples indien u geïnteresseerd bent in deze JET-Flex transfers.

Werkkleding transfers

ALL TEX TRANSFERS
All tex transfers zijn geschikt voor het bedrukken van kleding die chemisch gereinigd dient te worden of een wastemperatuur tot 95 ºC kan weerstaan.
Het te bedrukken materiaal kan bestaan uit: PVC, PU, Flexothane, Nylon, Beavernylon en katoen/polyester. Uitermate geschikt voor bijvoorbeeld werkkleding.
Wij raden deze transfer af voor zeer rekbare kleding zoals; zwemkleding, schaatskleding, turnkleding, etc…

FLOCK TRANSFERS
Flocktransfers zijn gemaakt van een hoogwaardig flockmateriaal, met een flockdikte van 0,3 to 0,5 mm hoog. Deze transfers zijn uitermate geschikt voor een luxe uitstraling van al uw te bedrukken textiel o.a. Teamsportkleding, trainingspakken, badkleding, schaats en hardloop kleding etc. De transfers kunnen op allerlei materialen gedrukt worden, met uitzondering van waterafstotende materialen als nylon, beavernylon en waxproducten. De transfers zijn wasbaar tot 40 ºC.

Reflectie transfers

REFLECTIE TRANSFERS
Retroreflecterend (reflectie):een opvallend veilig gevoel.
Onze retroreflecterende transfers worden vervaardigd uit één van de beste kwalitatief “EN 471” genormeerde materialen. Dit alles met een zeer hoge wasbestendigheid, ook na zeer vele wasbeurten blijft de reflectie-waarde volledig behouden. De logo's kunnen worden gebruikt voor herkenning in donkere of slecht verlichte omgevingen. Bij daglicht zijn de logo's fraai zilver-grijs. Bovendien is het een veilig gevoel dat u gezien wordt in het donker. Veiligheid boven alles. Voorbeeld toepassingen: EHBO, BHV, POLITIE enBRANDWEER. Kortom, overal waar extra veilige zichtbaarheid gewenst is.
De logo`s worden vervaardigd met een in eigen huis ontwikkelde productie techniek. Ook kleine productieaantallen vormen geen enkel probleem.

Reflective TRANSFERS
Een nieuwe unieke reflectieve transfer (let op dit materiaal is niet genormeerd). De transfers is van een duurzame en flexibele kwaliteit. Geschikt voor promotioneel textiel, sportkleding en bedrijfskleding. Ook leverbaar in goud en zilver!

Kenmerken:
· Krachtige reflectie
· Hoge duurzaamheid
· Geschikt voor verschillende soorten textiel
· Leverbaar in elke gewenst formaat.
· Leverbaar vanaf 50 stuks.

GEBORDUURDE BADGES
Geborduurde badges zorgen voor een luxere uitstraling van logo’s. De badges zijn voorzien van een lijmlaag en zijn dus gemakkelijk met de transferpers aan te brengen.

SUBLIMATIE TRANSFERS
Met sublimatie zijn zeer fraaie full-color afbeeldingen te realiseren. Sublimatie logo’s worden op een papieren drager geprint. Deze transfers worden overgezet d.m.v. een transferpers. Tijdens het aanbrengen wordt de inkt (vaste stof) omgezet in een gas welke de textiel zal inkleuren.
Sublimeren is alleen mogelijk op witte of licht gekleurde textiel van nylon, dralon, lycra of polyester. Hoe hoger het aandeel kunststof hoe briljanter de kleuren zullen overkomen.

SUBLIFLOCK TRANSFERS
Subliflock logo’s worden digitaal op een witte flock geprint. De hierdoor ontstane transfers worden overgezet d.m.v. een transferpers. Tijdens het aanbrengen wordt de inkt(vaste stof) omgezet in een gas welke de flock zal inkleuren.
Ideaal voor (club)logo’s in kleine oplagen. Logo’s dienen wel uit 1 geheel te bestaan. Losse tekst is niet mogelijk.
Met subliflock zijn zeer fraaie full color afbeeldingen te realiseren.

PLOTTER FLOCK
Plotterflock logo's zijn logo's met een vezel erop. Dat wil zeggen dat het logo zacht en viltig aanvoelt en goed geschikt is voor o.a. fleecekleding te bedrukken.
Normaal gesproken kan fleece kleding alleen worden borduurd (wil het er mooi uitzien), maar met flock logo's is dit niet meer nodig. Geen hoge ontwerpkosten en aanmaakkosten voor borduurkaarten.
Uiteraard kan flock ook worden gebruikt voor sportkleding, t-shirts en sweaters wat een zeer luxe uitstraling geeft aan het kledingstuk.
Flock biedt ook de mogelijkheid tot inpassen en over elkaar heen zetten van kleuren waardoor een meer kleurig logo kan worden verkregen. Vraag hierbij naar de mogelijkheden.

PLOTTER FLEX
Plotterflex logo's worden gesneden uit folie met een transparante drager, waar door het aanbrengen een eenvoudige bezigheid wordt. Ook kleine teksten zijn mogelijk.
Plotterflex logo's zijn geschikt voor promotionele kleding zoals polo's en t-shirts.
Levertijden zijn in de regel binnen 48 uur te realiseren. Plotter Flex is wasbaar tot ruim 60 graden. Tevens is het logo zeer soepel en voelt soft aan. Met de vele kleur mogelijkheden zijn fraaie resultaten mogelijk.
Zowel kleine als grote productieaantallen vormen geen enkel probleem.

PLOTTER NYLON-FLEX
Voor het bedrukken van bijvoorbeeld sporttassen en regenjacks is er daarnaast nog plotter nylon-flex. Ook voor plotter nylon-flex geldt dat levering in de regel binnen 48 uur is te realiseren, aangezien plotter nylon-flex op dezelfde wijze wordt geproduceerd als plotter flex.

LETTERS
Olympus all in levert u losse blokkletters, zodat u zelf namen kunt samenstellen. De letters zijn 55 mm. hoog, gemaakt in lettertype Swiss en zijn verpakt per 20 stuks.
Leverbare kleuren: wit, zwart, kobalt, rood, geel, marine

NAAMBLOKKEN
Olympus all in levert tevens kant en klare naamblokken. De tekst wordt geleverd op een drager, u hoeft zelf de letters dus niet meer neer te leggen!
Naamblokken kunnen naar wens recht of in een boog geleverd worden, en kunnen uitgevoerd worden in veel verschillende kleuren. Tevens heeft u de keuze uit flock of flex.
De naamblokken worden gemaakt in de volgende lettertypen:
-Swiss
-Bauhaus
-Times
Leverbare kleuren: wit, zwart, kobalt, rood, geel, marine, groen, oranje
Andere kleuren tegen meerprijs leverbaar.

NUMMERS
Olympus all in heeft diverse nummerstylen leverbaar. Alle stylen zijn in zowel een flock als flex uitvoering verkrijgbaar.

Outline
Leverbaar in 5, 10, 15 en 23 cm.
Leverbare kleuren: wit, zwart, kobalt, rood, geel, marine, groen,
Andere kleuren op aanvraag en tegen meerprijs leverbaar.

Shaduw
Leverbaar in 10, 15 en 24,5 cm.
Leverbare kleuren: wit, zwart, kobalt, rood, geel, marine, groen,
Andere kleuren op aanvraag en tegen meerprijs leverbaar.

Swiss
Leverbaar in 5, 10, 15 en 24,5 cm.
Leverbare kleuren: wit, zwart, kobalt, rood, geel, marine, groen,
Andere kleuren op aanvraag en tegen meerprijs leverbaar.

Classic
Leverbaar in 5, 10, 15 en 24,5 cm.
Leverbare kleuren: wit, zwart, kobalt, rood, geel, marine, groen, Andere kleuren op aanvraag en tegen meerprijs leverbaar.

Ten behoeve van het bedrukken van bijvoorbeeld sporttassen zijn de nummers van 5 en 10 cm ook verkrijgbaar in nylon-flex.

NEDERLANDS ELFTAL
Sinds maart 2006 heeft Olympus all in de mogelijkheid om u de officiële Nederlandse elftal bedrukkingen te leveren. Deze officiële Nike bedrukking is geldig tot het WK toernooi van 2010. Zowel de thuis als de uitbedrukkingen zijn direct uit voorraad leverbaar. De bedrukkingen mogen alleen op de officiële Nederlands elftal Nike shirts bedrukt worden.

De bedrukkingen kunnen als volgt besteld worden;

Letters 65 mm
Nederland thuis (zwart) (sets van 10 stuks) .
Nederland uit (blauw) (sets van 10 stuks)

Nummers 250 mm (volwassenen)
Nederland thuis (zwart) (sets van 10 stuks)
Nederland uit (blauw) (sets van 10 stuks)

Nummers 160 mm (kinderen)
Nederland thuis (zwart) (sets van 10 stuks) .
Nederland uit (blauw) (sets van 10 stuks)

Nummers 100 mm (borst/broek)
Nederland thuis (zwart) (sets van 10 stuks)


AC MILAN INTER MILAN JUVENTUS
Olympus all in is ook in de mogelijkheid om u de bedrukkingen van de drie grootste Italiaanse clubs te leveren. AC MILAN, INTER MILAN & JUVENTUS. Deze producten hebben een levertijd van 1 week.

De bedrukkingen kunnen als volgt besteld worden;

Rugnummers 250 mm (sets van 10 stuks)
Rugnummers 200 mm (sets van 10 stuks)
Nummers 100 mm (sets van 10 stuks)
Letters 75 mm (sets van 10 stuks)
Naamblokken Sr. (sets van 10 stuks)
Naamblokken Jr. (sets van 10 stuks)

LEVERINGSVOORWAARDEN

Betaling rechtstreeks binnen 15 dagen netto, NIET VIA INKOOPCOMBINATIE. Leveringen vanaf € 150,00 franco huis. Beneden € 150,00 wordt € 6,50 (per doos) en € 3,00 (per enveloppe) administratie en verzendkosten berekend.
De goederen blijven ons eigendom tot het verschuldigde bedrag door ons is ontvangen. Reclames uitsluitend binnen 8 dagen na levering. Retourzendingen worden niet zonder toestemming geaccepteerd. De kosten van weigering zijn voor de rekening van de klant.
Artikelen voorzien van een bedrukking of misdruk kunnen niet retour worden gezonden/gecrediteerd. Onze aansprakelijkheid is beperkt tot de kosten van de transfers. Indien er een of meer facturen na 45 dagen niet betaald zijn, is het niet meer mogelijk om op rekening te kopen. Zendingen zullen vervolgens vooruit betaald dienen te worden, of onder rembours verstuurd worden. Olympus all in houdt het recht voor om 10 % meer of minder dan de door u bestelde hoeveelheid te leveren van de op maat gemaakte transfers. Spoedbestellingen na 12.00 uur kunnen tot 16.00 uur worden opgenomen om per postexpresse te worden verstuurd. De kosten hiervoor worden berekend. Voor vertragingen of manco zendingen per post of Nederlandse pakketdienst dragen wij geen enkel risico. Ofschoon deze prijslijst met de grootste zorg is samengesteld zijn prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. © Copyright Olympus all in neemt onvoorwaardelijk aan bij het accepteren van al uw opdrachten dat u als klant de rechten van het (eventuele) copyright in bezit heeft. Of dat u toestemming heeft van de copyrighthouder om het product te vervaardigen en/of te gebruiken. Olympus all in wordt geheel schadeloos gesteld bij eventuele overtredingen die mogen voorkomen.